Ţeapă la Mall

N-am vrut sa ratez sansa de a prinde trendul de-un picior nici de data asta. Se poarta bascheti cu pantaloni eleganti si cu rochie, fie!, o fac si eu!
Aveam nevoie de niste incaltari nou-noute vazute prin paginile celor mai recente cataloage de moda. Am gasit pantofii sport perfecti la New Balance, ultimul magazin deschis in Mallul din Baneasa. Probat, platit, plecat! image Naiba m-a pus sa ma mai plimb prin magazine dupa ultima achizitie… La Office Shoes, trei magazine mai sus, adica, aceiasi pantofi, identici, erau cu 100 (O SUTA) de lei mai putin. Ah, ce m-as fi intors sa pun in vorbire tot ce am invatat in fata blocului, in copilarie, de la baietii din cartier, dar mi-am zis ca-s o doamna. Si inca una cu bascheti noi! Asa ca strang din dinti si admit ca am luat teapa! Dar poate randurile astea te ajuta pe tine, cititorule!

7 comentarii

  1. Îi mai zice şi piaţă liberă. 😀


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65
  2. Mi-ai dat idee de biznis 😛
    Iau de la Office Shoes si-i dau cu 50 de lei mai mult, la un colt mai incolo. Tot e ceva.
    Acum si serios, ar fi tare un comparator de preturi in mall-uri. O aplicatie Android, ca iphone-istii au bani. 😀

  3. daca ma intrebai pe mine iti spuneam ca ii gasesti la Office Shoes 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.