Munca, ce obicei ciudat…

Cine crede ca munca pe care o face e urat mirositoare, sa ia in calcul urmatoarele joburi:

– jupuitori de nurci. angajatii trebuie sa desfaca… ah, nu pot descrie asta. imaginati-va doar mirosul in care trebuie sa lucreze oamenii aia!

– ingrijitor de corbi. se practica in Turnul Londrei, iar tot ce trebuie sa faca salariatii este sa se asigure de bunastarea pasarilor.

– judecator odorizant. suna bine la prima auzire, dar… slujbasii trebuie sa adulmece mirosul subtiorilor unor subiecti care testeaza deodorante noi.

– curatator locul crimei. angajatii trebuie sa debaraseze, sa curete si sa dezinfecteze locurile unde s-au petrecut crime sau morţi violente de orice natură.

– bijutier din excremente de pasare. aici nu-i nevoie de prea multe explicatii.

– curatator de gainat. salariatii ciudatei companii trebuie sa curete excrementele păsărilor de pe maşini.

– grataragiu. angajatii trebuie sa prepare mici si carnati la gratar.

Lista ramane deschisa!

 

 

2 comentarii

 1. Buna ziua!
  Numele meu este Irina Burgaza, va scriu din partea asociatiei nonprofit Clubul Liderii Mileniului Trei infiintata in 2006, condusa de tineri, pentru tineri, filiala din Calarasi, in calitate de coordonator al proiectului „Culisele Succesului”.
  Suntem un grup de tineri care ar dori sa va faca parte dintr-un proiect ambitios, aflat la prima editie in orasul nostru, intitulat “Culisele Succesului”. Acest proiect este menit sa promoveze valorile calarasene, cu scopul de a motiva tinerii in alegerea unei cariere.
  Invitatia noastra vizavi de acest proiect este acela de a participa la conferinta in calitate de speaker, intrucat din punctul nostru de vedere, dumneavoastra puteti cel mai bine sa abordati tematica succesului, din experienta proprie.
  Ne-am bucura sa va avem alaturi in acest proiect, prin urmare asteptam cu nerabdare sa ne contactati pentru mai multe detalii.
  Va multumim!
  .


  Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.