Mihai Mărgineanu: Dacă nu e ultima cea mai mare iubire, înseamnă că ai o problemă 

Spune că se dă ocupat doar ca să nu facă tot felul de lucruri, dar e un om foarte liber, în ciuda faptului că își împarte viața între Spania și România, între filmări și concerte, între viață de familie și prieteni, navigând pe mare sau pilotându-și avionul.

“După părerea mea cred că sunt cel mai liber om pe care-l cunoști tu în viață. Asta cu “nu am timp să fac aia” este o minciună pe care ne-o spunem noi nouă, ca să ne justificăm lenea”.

Mihai Mărgineanu vorbește “La cină” despre viața lui. Cu bune și cu foarte bune, pentru că spune că este un om foarte fericit, care are absolut tot ce își dorește.

“Eu cred că sunt foarte bogat; am tot ce-mi trebuie, n-am nevoie de nimic”.

Cum i-a fost copilăria, de ce spune despre el că era un copil “oribil”, cum s-a apucat de muzică și de ce a scos abia la 36 de ani primul album, cum a ajuns să joace în Las Fierbinți, cât de prezent este în viața copiilor, adolescenți astăzi, câte concerte are într-un an și ce-l inspiră să creeze, aflăm “La cină”.

“Când veneam de la școala, îmi puneam un disc cu Romica Puceanu și ascultam primele două piese, adică Cine a pus cârciuma-n drum și La cârciuma de la drum. (…) “Mă inspiră relațiile umane, mă inspiră, de foarte multe, ori prostia umană, am un cult pentru prostia umană”.

De asemenea, Mihai Mărgineanu vorbește despre cât de mult “îl iubește femeile”, dar și despre cât de greu i-a fost să-și surprindă soția cu o nuntă fabuloasă pe plajă, la Vama Veche.

“Mărgineanu se sărută cu o brunetă în Centrul Vechi, în timp ce soția îl așteaptă acasă. Și era o poză cu mine care mă pupam cu una; care era nevastă-mea. (…) Cea mai mare iubire e ultima. Dacă nu e ultima cea mai mare iubire, înseamnă că ai o problemă”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.