Mihaela Sava (Prăjiturela), între SRI și bucătăria de acasă

“Fac parte din 2% populația lumii, statistic, care fac exact ce le place”.

Gătește public de 13 ani și este o figură cunoscută în spațiul online și nu numai, pentru că împarte, cu generozitate, rețete și multe zâmbete, dar nu toată lumea știe că Mihaela Sava a avut un job zilnic, foarte strict, la Serviciile Române de Informații. Și, privind-o, îți dai seama de unde vine exprimarea “băieții cu ochi albaștri din serviciile secrete”. 

“La cină”, Prăjiturela, așa cum își zice bloggerul de succes, își povestește viața. Cu bune și cu rele. Cu sinceritate, cu umor și cu relaxarea unui om obișnuit cu camera de filmat. 

“Soțul nu gătește absolut nimic, îmi vine să-mi dau ochii peste cap, pentru că și în zilele când sunt foarte foarte aglomerată, când am foarte mult de lucru și sunt acasă, mă întreabă – baby, noi ce păpăm? Este expresia care mă face să-l urăsc și să-l iubesc în acelasi timp”.

Cum și-a cunoscut soțul, ce a învățat în Ungaria, unde a mers să studieze, de ce a renunțat la cariera de ofițer de informații, după 15 ani de activitate, de ce a apelat la un terapeut și care îi este marele regret, aflăm “La cină”.

De asemenea, Mihaela ne spune dacă roboții pot înlocui munca în bucătarie, pentru ce politician i-ar plăcea să gătească, care sunt principalele lucruri pe care trebuie să le învețe un bucătar la început de drum,  cum duce notorietatea și multe altele. Un dilaog relaxat și relaxant, “La cină”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.