Micul Hercule si indiferenta statutului

Am aceasta dilema – de ce le ia atat de mult autoritatilor sa reactioneze in cazul “Micul Hercule”? E plin internetul de imagini cu copilul din Olt supus de tata la antrenamente dure. Ma uit acum la cateva dintre ele – baietelul de doar 9 ani face exercitii in lanturi si trage dupa el un caine. Sunt medici care spun ca din cauza sportului dur, copilul, de fapt copiii, pentru ca-s doi mini-culturisti in aceasta familie, nu s-au dezvoltat normal, au stagnat din crestere.

Azi e ziua lor si ma intreb daca nu cumva tatal le face cadou un nou set de lanturi in care sa faca exercitii pentru o noua performanta demna de Cartea Recordurilor. Pana se trezesc autoritatile, mai are vreme! In opinia mea, tatal ar trebui decazut din drepturile parintesti imediat. Povestea dureaza de vreo trei ani, de cand cei doi copiii au castigat un concurs de talente in Italia, apoi s-au remarcat si la “talentatii romani”.

Soarta acestor copii se va decide, totusi, peste cateva zile. Pe 5 iunie, magistratii vor judeca o ordonanta presedintiala prin care Micul Hercule si fratele lui ar urma sa fie dati in plasament in regim de urgenta.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.