Melania Medeleanu: “Copiii mă luau de mână și nu-mi dădeau voie să mai plec acasă”

A lucrat ani mulți în televiziune, dar a părăsit presa în 2016 pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer, copiii orfani și alți oameni cu probleme.

Profesor de dicție și discurs public, mamă, fondator Magic Camp și Zi de bine: Melania Medeleanu!

Melania vorbește “La cină” despre binefacere, despre oamenii empatici ai României și despre ajutorul lor pentru conaționalii cu probleme grave, dar vorbește și despre copiii care o fac să sufere.

“Copiii aceia mă luau de mână și nu-mi dădeau voie să mai plec acasă. Și mă întrebau mereu – dar tu pe mine o să mă iei acasa, dar când o să ma iei acasă?”

“Un copil pe care-l țin în brațe și ne promitem amândoi că ne vom vedea din nou anul viitor și știm amândoi că mințim… și asta mă rupe-n două.”

“Primul lucru pe care i l-am zis a fost: wow, mă bucur că te văd; nu te-am mai văzut de pe vremea când îmi vobeai despre cei trei copiii ai tăi. Și ea mi-a răspuns simplu – au mai rămas doar doi, Georgia și-a luat viața” – sunt doar câteva dintre declarațiile Melaniei “La cină”.

Melania vorbește, de asemenea, despre televiziune și despre situațiile haioase prin care a trecut când era în direct la tv, despre viața cu fiul ei, Radu, un copil venit, ca prin minune, când nu mai avea speranță și voia să adopte un copil.

Cum îți găsești identitatea în viață, cum scapi de tracul de a vorbi în public, cine sunt politicienii care ar trebui să ia lecții de dicție, din respect pentru vei care i-au votat, aflăm “La cină”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.