Ana Morodan, așa cum n-ai văzut-o niciodată: în lacrimi la tv!

Ana Morodan vorbește “La cină” despre copilăria trăită într-o familie de comercianți, singură la părinți, despre școala de fete și despre cursurile facultății de drept și, mai apoi, renunțarea la cariera de avocat specializat în divorțuri în favoarea unei afaceri online în care face bani din imagine.

Contesa Morodan, așa cum i se spune, ne explică și cât de mulți bani sunt prea puțini bani pentru ea, de ce nu vrea să aibă un copil și, totuși, vrea să adopte, de ce nu-i place Crăciunul și ce înțeleg “rudele de la țară” din meseria ei de azi.

Dacă trebuie sa fie mereu în tendințe sau moda e dictată de sponsori, cât costă o fotografie cu Ana Morodan, ce gesturi caritabile face, ce o impresionaează până la lacrimi și ce ar fi făcut dacă ar fi fost politician, aflăm “La cină”.

Ana Morodan ne arată în această emisiune trei fețe ale personalității ei. Vă invit să le descoperiți!

2 comentarii

  1. Buna seara ! Felicitari pentru emisiunea de astazi, pe care am urmarit-o cu foarte mare atentie, placere, interes, surprindere si putin spus, incantare ! Felicitari extraordiniarului Adi si inconfundabilei, admirabilei si “irecuperabilei” Ana Morodan ! Va multumesc pentru tot ceea ce ati realizat si prezentat de-a lungul acestor ani si va doresc la cat mai multe emisiuni care sa ne incante sufletul ! Sa va bucurati de sanatate si de Sarbatori cu pace, intelegere si iubire ! Cu respect, Andreea


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65
  2. Multumim frumos! Pe sambata viitoare! 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.