Medicina viitorului: consiliere medicală și tratamente pentru oameni sănătoși!

Astăzi vă vorbesc “În numele pacientului” care își propune să rămână sănătos! În România, există de ceva vreme consiliere medicală și, mai nou, o aplicație – Hello Green, care te ajută să te menții în parametri optimi de sănătate. Plătești un abonament lunar și știi că e cineva care are grijă de tine și care îți face planuri de prevenție și de screening pentru bolile considerate cu risc. Practic, ești la un click distanță de sănătate!

Specialiștii spun că, peste 10 ani, medicina se va adresa nu doar celor 30% de oameni bolnavi, ci și celor 70% care sunt și vor să rămână sănătoși. Vom avea medicamente și tratamente pentru oameni fără maladii! Interesant, nu?

Pentru asta, este important ca întâlnirea cu medicul să aibă loc înainte de a ne îmbolnavi pentru a identifica din timp anumite riscuri care dau boli grave. E mai ușor să previi, decât să tratezi, nu-i așa? Mi-ar plăcea să știu că niciunul dintre cei care vedeți acest material nu are probleme grave de sanatate. Dar e bine să știți că există servicii medicale moderne care vă ajută să rămâneți sănătoși!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.