Gabi Szabo își scrie cartea vieții “La cină”! Ce nu știți despre cea mai medaliată atletă a României

Gabriela Szabo, unul dintre cei mai medaliați sportivi români ai tuturor timpurilor, a fost invitată “La cină”. Atleta și-a deschis sufletul în fața gazdelor și a vorbit despre subiecte pe care nu le-a atins niciodată într-o discuție televizată: copilăria, adolescența, Revoluția, contactul șocant cu Occidentul, dar și întâlnirea cu tovarășul Nicolae Ceaușescu.

De asemenea, Gabi Szabo a vorbit despre povestea de iubire cu singurul antrenor pe care l-a avut, soțul ei Zsolt Gyöngyössy. Unde își ține zecile de medalii, cine are grijă de ele, când își va scrie cartea vieții, ce îi lipsește în viață și cât de tare a afectat-o decesul recent al părinților, aflați din acest interviu.

Mai mult, sportiva vorbește deschis și despre faptul că a acceptat, la un moment dat, să fie ministru, deși politica vine la pachet cu valuri de ură, spre deosebire de performanță, care vine însoțită de aplauze și de iubire. Cine a convins-o, care sunt piedicile politice puse sportului românesc, dar și despre regrete din vremea când făcea parte din Guvern. Dezvăluirile acestea, în materialul video.

Un dialog cu multă emoție, La cină.

2 comentarii

  1. Foarte bun clipul, multumesc pentru postare!


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.