Marius Manole: “Nu mai înțeleg de ce fac teatru, de ce sunt singur, de ce stau în casa în care stau…”

Marius Manole povestește “La cină” frânturi din viața lui.

Actorul vorbește despre copilăria trăită în Moldova, la Iași, despre bătaia luată de la tatăl său, atunci când și-a inventat o zi de naștere, și despre sfada cu mama sa, atunci când a aruncat gogoșarii pentru zacuscă pe geam.

Vorbește, de asemenea, despre teatrul online și despre consumul psihic dintr-o piesă și reacțiile spectatorilor, dar și despre superstițiile pe care le are înainte de a urca pe scenă, problemele cu alcoolul și singurătatea din pandemie.

Marius Manole spune totul despre știrile pe care le consumă zilnic și pe care i-ar plăcea să le prezinte, despre protestele la care a participat după Colectiv și vorbește despre politicienii iresponsabili care fac doar promisiuni, oameni politici pe care îi detestă.

Talentatul actor descrie o Românie din care un adult să nu-și mai dorească să plece, vorbește despre școală și despre programul “România educată”, program lansat cu surle și trâmbițe de președintele Klaus Iohannis.

Cât de greu i-a fost la emisiunea concurs în care a dansat și a câștigat, cine îl așteaptă acasă, dacă are datorii la stat și ce altceva i-ar fi plăcut să facă dacă nu ar fi făcut teatru, aflam împreună.

Un dialog cu gust, “La cină”!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.