Dr. Beatrice Mahler, mărturii emoționante La cină: “Am ales pneumologia pentru că mama a fost un copil cu TBC”

Dr. Beatrice Mahler, unul dintre cei mai vizibili medici din România, aflat în prima linie de luptă contra Covid 19, vorbește despre pandemia care ne-a schimbat complet viața, despre dramele pe care le trăiesc medicii și asistentele de mai bine de un an, despre durerea familiilor pacienților aflați la Terapie Intensivă, dar spune și de ce, la începutul pandemiei, s-au folosit izoletele și care este motivul pentru care acum nu se mai iau pacienții Covid 19 cu echipamentele speciale de transport care-i băgau în sperieți pe români.

Managerului Institutului Marius Nasta vorbește și despre momentul emoționant în care a decis să devină medic pneumolog și descrie clipele de coșmar pe care le trăiește un doctor care are de a face cu pacienti în stare foarte gravă.

Beatrice Mahler vorbește și despre desele momente când este nevoită să pună mâna pe telefon, să sune rudele pacienților internați și să-și ceară scuze din cauza unor greșeli făcute de angajații unității sanitare pe care o conduce.

Tot în această emisiune, aflăm povestea unui “Dorel” angajat la Marius Nasta, aflăm, de asemenea, cine o așteaptă acasă pe Beatrice Mahler, câte zile de concediu a avut în ultimul an și de ce a plâns într-un singur an cât nu a plâns în toată viața.

Mărturii emoționante, “La cină”!

1 comentariu

 1. Buna seara
  Sunt complet dezamagit de emisiunea cu doamna Mahler!
  Este sambata seara si dansa ,la intrebarile d voastra ;vorbeste numai despre cancer..morti..etc
  Nu ati moderat corect i emisiunea care se vroia de relaxare!
  Pacat!
  Poate invatati ceva din asta!
  Eu nu mai urmaresc o asemenea emisiune!
  NU V ATI SATURAT SA VORBITI NUMAI DESPRE COVID???


  Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.