Mă simt nedreptăţită

Ieri m-am dus la asigurator să-mi deschid un dosar de daune pentru ca mi-am găsit maşina, din nou, lovită în parcare. Asa-mi trebuie dacă am ales să trăiesc în Capitală… La mama, la Călăraşi, n-ar fi fost aşa zgâriată toate părţile decât dacă o loveam eu.

Mare mi-a fost surpriza să constat că, deşi aveam Casco, nu l-am putut folosi pentru că, atunci când mi-am făcut asigurarea, bara din faţă avea vopseaua sărită. Asiguratorul consideră că dacă o piesă e deja avariată (şi faptul că sărise oleacă vopseaua pe bară se consideră avarie) nu mai poţi folosi ce ai plătit.

micraMă simt nedreptăţită pentru că avaria survenită ulterior încheierii poliţei Casco este vizibil mai zdravănă decât vopseua sărită pe o suprafaţă de 2 centimetri. Dar nu pot folosi asigurarea!

Am decis: renunţ la Casco! Am plătit mult, multă vreme, şi când am avut nevoie de ajutor, asiguratorul m-a tratat cu refuz!

1 comentariu

  1. Acum sincer nu vad de ce ar fi necesar un CASCO, dar stii, intotdeauna incercam sa fim precauti…eu, unul nu vad necesara nici asigurarea acea obligatorie a locuintei…stau la etajul10 cum sa fiu inundat de Borcea? …


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.