Luptătorul Benny Adegbuyi: “Cel mai tare mi-a lipsit familia. Îmi era dor ba de mama, ba de tata”

Născut la Cluj din mamă româncă și tată nigerian, luptătorul de kickboxing Benjamin Adegbuyi vorbește “La cină” despre copilăria la Aiud și traiul alături de bunica maternă care l-a crescut, despre năzbâtiile făcute în primii ani de viață, despre perioada petrecută în Africa și despre nedreptățile venite din partea copiilor din România care-l vedeau (pe el și pe sora lui) extrem de diferit din cauza culorii pielii.

Benny vorbește și despre dorul teribil de părinți și despre dorința de a se întoarce în Africa.

Sportivul își spune povestea de iubire, cum și-a cucerit soția cu gesturi tot mai rare astăzi și când i-a spus ultima dată că o iubește, ne spune cine din familie îl poate privi în ring când luptă în concursuri dure și ce sport și-ar dori să practice fiul său atunci când va crește. Luptătorul ne spune, de asemenea, ce a făcut până la 26 de ani, când s-a apucat de lupte în ring și descrie, în amănunt, ce i-a adus câștigarea meciului carierei cu Badr Hari, cel mai cunoscut luptător din lume.

Benny vorbește despre superstiții, dar și despre reacția pe are o are atunci când este provocat de derbedei pe stradă și ne spune de ce CALM este cuvântul care-l definește perfect.

Dacă își dorește să facă televiziune și să mai facă film, aflați “La cină”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.