Gimnasta Larisa Iordache: “În România, dacă nu ai pile, nu prea ești băgat în seamă”

Una dintre cele mai medaliate gimnaste din toate timpurile, Larisa Iordache, vorbește “La cină” despre copilăria trăită în sala de gimnastică, despre bătăile cu fratele ei mai mare și relația lor din prezent, despre sacrificii și superstiții, despre dulciuri, școală și concursuri de Miss.

Larisa face afirmații surprinzătoare despre sistemul medical din România, pe care îl cunoaște destul de bine după ce a avut dese probleme de sănătate care au ținut-o departe de antrenamente și concursuri: “În România, dacă nu ai pile, nu prea ești băgat în seamă”!

Gimnasta ne dă și vestea cea mare: este îndrăgostită! Ea spune că și-a întâlnit bărbatul vieții și că este foarte fericită. Detalii, “La cină”!

De asemenea, Larisa Iordache vorbește și despre războiul online purtat cu fanii din cauza faptului că și-a mărit buzele cu acid hialuronic. Gimnasta are și ea un mesaj dur pentru cei care o critică!

Sportiva și-a sărbătorit ziua de naștere la televizor. A primit tort și și-a pus o dorință. Care este aceasta, aflați din emisiune.

Nu în ultimul rând, Larisa Iordache vorbește despre Jocurile Olimpice de la Tokyo, despre așteptările pe care le are, dar și despre retragerea din gimnastică.

Un dialog cu o campioană, La cină!

1 comentariu

  1. Superb clipul, un invitat special!


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.