Lucian Viziru şi coafezele

Ieri dimineaţă, fetele de la machiaj erau gătite, fardate şi coafate de parcă venea Revelionu’. În 3 secunde am aflat de ce: coafezele, fete tinere şi drăguţe, veniseră luni la serviciu cu gândul să-l întâlnească pe Lucian Viziru, invitatul meu de la ora 15.00. Eu nu-l vedeam chiar un sex simbol, dar ele au facut lobby minute bune ca să mă convingă!

Azi, când am ajuns la lucru, aceleaşi fete de ieri nu mai aveau entuziasm şi nici ruj roşu pe buze. Idolul lor le dezamăgise. Mi-au spus că regretă că l-au văzut face to face, că preferau imaginea de la televizor.

Serios vorbind, eu nu văd o diferenţă între actorul de telenovelă care populează visele erotice ale puştoaicelor (am aflat ieri), artistul Viziru invitat într-un jurnal de ştiri să vorbească despre scandalul de la Eurovision şi tânărul ochelarist din cabina de machiaj. (între noi fie vobra, l-am privit mai atentă în timpul interviului şi am rămas la părerea mea – un băiat nici prea-prea, nici foarte-foarte!)

Dar e bună opinia publicului tânăr. Contează!

Acum, la ceas de seară, ma gândesc la mutriţele pe care le vor avea fetele de la machiaj mâine, când vor afla că-l am invitat pe Leonard Doroftei. Oare le găsesc cu mănuşi de box?! 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.