Circ şi popcorn!

Când eram mică, părinţii mă duceau la circ atunci când era iarmaroc la noi în oraş. Unde se termina bâlciul, pe nisip deja, se ridica un cort unde câţiva circari ambulanţi dădeau o reprezentatie fără prea mari pretenţii. Că doar şi banii alora din provincie aveau valoare…

Stăteam cuminte pe un taburet şi priveam cu ochii bulbucaţi câteva numere de acrobaţie: nişte doamne sumar îmbrăcate şi câţiva domni care purtau pantaloni prea strâmţi îşi contorsionau trupurile, iar eu îmi chinuiam neuronii să înţeleg de ce fac asta. Vedeam, de cele mai multe ori, un clown care, aşa cum îi şade bine unui clown, stârnea doar râsul celor mici. Şi mai vedeam vreo trei animale forţate de dresori să urce trepte sau să aplaude ca noi – oamenii – şi primeau ceva mâncare.

Ieri am fost, din nou, la circ (cred ca sunt trei ani de la ultimul spectacol de circ la care am fost). Am stat, de astă dată, pe scaune tapisate si cu spătar şi am mâncat popcorn ca la Multiplex! Şi m-am gândit că elevantul fotografiat cu mobilul n-ar fi încăput în cortul de la Călăraşi.

3 comentarii

  1. cand eram mic ma duceam la circ pentru acrobatiile efectuate de diferite domnisoare…:D

    • bun venit, Vladimir! te poti duce din nou – tot domnisoarele alea sunt!:)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.