Luca Militello, un inginer italian care a construit și conduce 4 spitale în România

“A pierde o soră la 20 de ani, a pleca dintr-o familie la 24 de ani și a creste singur… nu e simplu, dar din aceste lucruri care mi s-au înâmplat în viață, m-am întărit. Dar este o întărire doar de fațadă, pentru că în interiorul meu simt și eu nevoia de a descărca, de a plânge, de a povesti.” Și își povestește viața “La cină”.

Luca Militello este un italian venit din Sicilia la Timișoara și, mai apoi, la Bucuresti, un inginer care conduce astăzi 4 spitale în România.

Luca a venit în țara noastră acum mai bine de 20 de ani și nu a mai plecat. Ce l-a ținut în România, cum își împarte timpul între profesie și familie, care este cea mai bună mâncare din Italia și dacă orice italian știe să facă paste, de ce a fondat o fundație cu numele surorii lui și unde sste mai multă corupție – în Italia sau în România, aflăm La cină.

“Sunt român-italian. Fiindcă trăiesc aici de 20 de ani și am 44, jumătate din viața mea e aici. Cineva, la un moment dat, mi-a zis: vei deveni român când vei gândi sau vei visa în română.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.