Iuliana Tudor, o vedetă populară

Iuliana Tudor este, fără doar și poate, o vedetă populară, cu o carieră în televiziune de peste 20 de ani.

Invitată “La cină”, Iuliana vorbește despre lipsurile din copilărie și despre cum a reușit să-și învingă tema de animale, după ce a fost mușcată de un câine, vorbește despre cum este ea atunci când camera de filmat nu are becul roșu aprins, despre educația copilului său și despre relația cu Dumnezeu.

“N-am de ce să mă îndrept împotriva lui Dumnzeu, când noi suntem pacatosii”.

Cum a ajuns în televiziune și, mai ales, cum a rămas, câtă căutare au concursurile de folclor și cât se mai păstrează tezaurului românesc, aflăm, de asemenea, “La cină”.

“Cu noi sau fără, muzica aceasta nu are cum să moară, pentru că ea e ținută de oameni vie.”

Iuliana ne povestește și cum a fost ziua nunții ei și care este secretul unei căsnicii de durată, dar vorbește si despre educația primită în primii ani de viață.

“Mama mea m-a învățat de foarte mică, din clasa înâi mi-a spus: draga mea, viața asta să n-o dormi! Ai timp să dormi în viețile alealalte și după, ce-o fi dincolo; pe asta traiește-o!”

Nu în ultimul rând, Iuliana vorbește, cu lacrimi în ochi, și despre ajutorul dat oamenilor aflați în situații critice și despre datoria persoanelor publice de a se implica în proiecte umanitare.

“Noi aici nu avem razboi, noi suntem în pace. Orice altă problemă pălește în fața unei bombe.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.