Legaţi autorităţile cu lanţuri şi băgaţi-le-n cuşcă!

FURIE! asta simt cand vad imaginile cu copilul legat cu funie de o usa la un complex de servicii sociale din Sectorul 6 al Capitalei. (Imaginile au fost filmate de un cetatean care locuieste in vecinatatea centrului)copil-legat In zadar explica autoritatiile scortoase in direct la televizor ca nu exista personal (2 angajati la 11 copii), ca situatia financiara e asa cum e… Ramane imaginea tulburatoare – un copil cu probleme sta-n soare ca un animal, legat cu sfoara de tocul unei usi. Animale sunt cei care au decis ca e mai bine pentru copil sa stea legat cand ei nu au timp sa se ocupe de el. Sunt rele tratamente aplicate minorilor si, din cate stiu, asta se pedepseste! “S-a deschis un dosar penal si se fac cercetari”, a spus azi purtatorul de cuvant al Parchetului.
Degeaba ne explica sefi si sefuleti ca acel adolescent, pentru ca e vorba despre un copil de 16 ani, a fost legat “pentru a putea fi controlat mai bine deoarece era agitat”. Nu e prima data cand astfel de imagini fac inconjurul lumii civilizate care ne arata iar cu degetul pentru ca nu suntem in stare sa evitam astfel de situatii.
De la inaltimea celor aproape doi metri, primarul Rares Manescu le spune jurnalistilor, fara ca macar sa stea locului in fata camerei de filmat o clipa, ca exista un comunicat de presa si ca maine vom avea un rezultat al anchetei.
Am o singura concluzie: impotenta statului creeaza monstri!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.