Am revenit la Therme. După patru luni…

Am fost, din nou, ieri dimineaţă, la Therme. O zi obisnuita de miercuri. La ora 9.45, eram deja în faţa uşii pregătită să iau la rând toate piscinele şi piscinuţele, plus saunele toate!

image
– Câte persoane sunt înăuntru?, întreb, la casă, cu urmă de speranță în glas.
– Numai 30!, îmi spune fata şi îmi zâmbește complice. Ştia că îmi convine răpsunsul!

Si daca suntem doar 30, de ce am primit toti dulapuri pe aceeasi linie? Ca sa nu ramanem frustrati ca nu e aglomerat, asa cum ne-am obisnuit, poate!

Încă de la vestiare, am intrat în criză de timp. Dacă n-am timp să le fac pe toate?! Dacă eram liberă, stăteam toată ziua! Mă cam încurcă munca… Oricum, trei ore e mai mult decât nimic!

Încep cu bălăceala obișnuită in piscina mare și ies, apoi, afară. Vântul, ploaia și cele 10 grade Celsius m-au băgat repejor înăuntru.

Le văd imediat pentru ca le “țipă” costumele de baie. Printe cele 30 de persoane, două piți cu animal print. (Cât de greu le-o fi fost să se trezeasca dimineața?! Sunt rea, alung gândul ăsta. Ah, dar ce bijuterii poartă! Cum naiba or intra cu metalele în saună?! Nu le frig? Sunt, iarăși, rea! Mai bine inchid paranteza!)

La piscina cu sare de la Marea Moartă, mă întâlnesc cu unul dintre invitații mei. Punem de-o dezbatere sărată din care tot Iohannis iese prost, nu știu cum naiba! (Chiar așa – s-a îngrășat foarte tare, îi crapă sacoul pe el!) Timpul trece in defavoarea mea.

Cu gândul la președintele meu, mă duc la sauna încălzită pân’ la 90 de grade! Nimeni înăuntru. Pare ca stăpânul inimii a închiriat-o pentru mine! Asta aroganță… După 5 minute, am înțeles de ce nu era țipenie de om!

Nici piscina cu seleniu n-a fost cotropită așa de dimineață. Iau o apă plata: 5,90 lei! Ies destul de repede deranjată de mirosul unui odorizant puternic.

O tânără angajată anunță program special la sauna cu arome! Aromă de trandafiri. (Cu bacon nu aveți?!) Zece minute de liniște alături de alți doi adolescenți. Am zis alți?! Ok! Alături de doi adolescenți! 15 minute perfecte!

Hydro-masajul e, de asemenea, perfect. Parca două mâini invizibile îți frământă tot corpul. Sunt vreo 25 de sezlonguri, la început era loc pentru aproape toți! 9,90 lei pentru 10 minute. Bună treaba cu brățara care plătește tot, o vreme. Măcar nu umbli cu banii la sutien, achiți totul la plecare.

Am mai stat minute bune și în piscina cu magneziu. Antistres!

N-am fost la tobogane… Data viitoare!

Apropo de plecare, 536 de persoane erau la ora 13.00.

Știe cineva cum mai e seara?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.