Candidatul, cu tăticu’ la tv!

S-a lansat o nouă modă în alegeri: experimentatul politician își duce învățăcelul, de mână, la tv!

***

– Hai, Robert! Hai cu tăticu’ la tv. Te scot în lume, te vede electoratu’. Eu am fost primar la Capitală, știu ceva administrație publică… Dăm cu bolovani în Ponta, o scoatem iar p’aia cu acoperitul cu dublă comandă şi poate scăpăm de prostioara ta cu sacul ăla cu pietre… Hai cu tata la tv!
– Domule preşedinte, chiar e o onoare să vă însoţesc. Şi nu e musai să vorbesc și eu, deşi, mă cunoaşteţi, pot! Am demonstrat-o de mai multe ori. Hai să-i facem praf pe fraieri impreuna! Stau cuminte pe scăunel și vă las pe dvs să aruncați nucleara! Tic-tac, tic-tac…
image
(Traian Basescu si Robert Turcescu – candidatul PMP la Primăria Capitalei – au fost împreună la tv pe 2 mai, la Realitatea tv)
***

– Domnule preşedinte, aş vrea să veniţi cu mine la o emisiune. Mă gandesc că tandemul Tăriceanu – Barbu vinde mai bine decât aș reuși eu “pe persoană fizică”, vorba candidatului de la 5! Am văzut că așa au făcut alții și mă gândesc că, uneori, copia poate deveni mai bună decât originalul. Noi am fost mereu descoperiți, nouă nu prea au ce să ne reproșeze… Mă rog, ar avea câte ceva la dvs… Neveste multe, dosare grele… Eu am avut doar un geam spart la mașină…
(Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Barbu – candidatul ALDE la Primăria Capitalei – au fost împreună la tv pe 3 mai, la Realitatea tv)
***

Uite, pentru că veni vorba de omul de la sectorul 5, și tăticul Vanghelie l-a scos, la drum de seară, la tv, pe Severinul lui. Desigur, nu știu la ce i-a folosit, pentru ca moderatorul vorbea numai cu primarul, dar i-a aratat candidatului lumina roșie a camerei de filmat la ceas de mare audiență. Măcar Marean a ales o emisiune cu rating mare…
(Marian Vanghelie și Adrian Severin – candidatul… naiba mai știe cum se cheamă partidul ăsta nou al lui Vanghelie – au fost împreună la tv pe 28 aprilie, la România tv)
***

Tare rău îmi pare acum că l-au retras pe Bușoi. Păi, dacă l-a plimbat tăticul Iohannis prin piață, nu l-ar fi dus pe doctoraș de braț și la tv?! Și în cazul ăsta, președintele ar fi fost ficus! Nu era nevoie să vorbească și asta l-ar fi mulțumit de minune. Simpla prezență ar fi fost de ajuns.
Acum, cu Predoiu… asta pare băiat bine crescut, înalt, se descurcă singur: stă acasă și așteaptă să câștige alegerile!
(Klaus Iohannis și Crstian Bușoi au ieșit la plimbare, prin București, pe vremea când Bușoi era candidatul PNL)
***

Ei, acum aștept cu mare interes ca Liviu Dragnea să o ducă de mânuță, la tv, pe Gabi Firea (candidatul PSD la Primăria Capitalei). Desi… aici ar putea fi și invers!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.