Irina Iovan, prima declaraţie

Fiica lui Adrian Iovan a vorbit aseara, la Romania tv, despre tatal ei. Pentru cei care nu au vazut emisiunea, redau aici declaratia:

iovan“Tatal meu a fost un om extraordinar din multe puncte de vedere. Mi-a fost un tata minunat pana in ultima clipa, pana la sfarsit. Relatia pe care am avut-o a fost una privilegiata, as putea spune… chiar de invidiat!

Mama m-a sunat sa-mi spuna ca tata a facut un accident, ca toata lumea e ranita, dar atat. Dupa aceea am comunicat cu naşul ca sa aflu mai multe.

Am vorbit cu el duminica seara. Vorbeam des despre toate subiectele posibile si imposibile. Intotdeauna intreba, voia vesti despre Iulia, despre nepoata lui. Am vorbit despre ce am facut in ziua respectiva, despre weekendul care a trecut… detalii normale pentru orice familie.

A fost un om foarte complet, un om care a stiut sa-si traiasca viata intens, un om cu coloana vertebrala, foarte drept, just. Uneori parea foarte dur din cauza acestei corectitudini pe care o avea.

Din punct de vedere profesional, am fost intotdeuna impresionata de ceea ce facea. Pe partea umana, a fost o persoana care a stiu sa-si arate si sa-si dovedeasca dragostea fata de oameni tot timpul.

Lui, in aceeasi masura si mamei mele, le datorez edicatia pe care o am, judecata pe care imi place sa o consider limpede si un fel de simplitate a persoanei care imi este foarte importanta si era foarte importanta si in ochii tatalui meu.

In ultimii ani, in viata lui profesionala s-au intamplat mai multe lucruri care l-au afectat intr-o mai mica sau mai mare masura, dar a reusit sa-si continue viata intr-un mod coerent si decent. Avea preocupari in ultima vreme care erau in concordanta cu viata lui, dar era acelasi tata iubitor si tandru, grijuliu si plin de sfaturi.

Tatal meu, pentru mine, a ramas acelasi de la primele amintiri pe care le am pana la ultimele.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.