Fetelor, nu mă invidiați! Nu e cazul!

Multa lume isi imagineaza ca e o fericire sa vii la serviciu si, dupa multe alte chestii complicate executate in fata unui calculator, sa fii rasfatata in cabina de infrumustare pret de o ora. Machiaj, coafura, haine cochete…

Va spun un secret: foarte putine sunt zilele in care mai am rabdare si imi face placere sa mai stau pe scaun la fardat si coafat si sa-mi schimb hainele cu care vin de acasa.
image
Sunt straturi intregi de fond de ten, anticearcan, fard de obraz, fard de pleoape, de sprancene, dungi la ochi, ruj, mascara… Jumatatea de ora (in cazurile fericite) de stat la machiaj devine chinuitoare cand faci asta zilnic, de 13 ani incoace! Asa am devenit spaima colegelor care inceraca disperate sa ma faca sa stau locului cat dureaza totul. Cum intra cineva in cabina, cum incep o corversatie menita sa-mi mai distraga atentia! Sa mai treaca timpul… Nu o data am riscat sa-mi fie scosi ochii din cauza miscarilor bruste.

Iar la coafat… e cumplit sa fii trasa de par zilnic, chiar daca rezultatul este realmente multumitor!

Imi doresc sa existe o masca perfecta pe care sa o pun pe fata inainte de emisie si sa o scot o ora mai tarziu. Asa nu risc sa-mi incarc tenul, evit desele tratamente pe care e musai sa le fac dupa ani si ani de machiaj zilnic… Si nu mai pierd timpul!

Iar pentru par, o peruca mishto care sa-mi ascunda buclele indisciplinate!

Acum ca v-am povestit asta, nu ma mai invidiati, asa-i? 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.