Dragi prezentatori, iertaţi-mă!

Câtă vreme am fost reporter (şi au fost ceva ani), am “plesnit” câţiva prezentatori* pentru că nu erau atenţi la ce spuneam când intram în direct de pe… te miri unde. Am răspuns cu aroganţă, am accentuat cuvinte ca să scot în evidenţă neatenţia oamenilor de la pupitru, am repetat (obsesiv uneori) vorbele ca să se vadă că răspund de două ori la aceeaşi întrebare. Pe scurt, am fost al naibii de obraznică şi, poate, uneori nu era cazu’.

Abia acum înţeleg că prezentatorul nu era atent NU pentru că nu avea el chef să mă asculte ori nu-i plăceau ochii mei. De cele mai multe ori, ştiristul nu era numa’ ochi şi urechi pentru că-i vorbea producătorul în cască, pentru că trebuia să-şi noteze numele unui viitor vorbitor in direct, pentru că nu ştiu ce accident taman se petrecuse sau pentru că venise o ştire de ultimă oră şi încerca să se lămurească.

A venit vremea s-o zic: iertaţi-mă, prezentatori buni!

Acum că am zis că regret, mai am o vorbă (doar una) de zis: dragi colegi reporteri, nu profitaţi de neatenţia mea pentru că veţi fi nevoiţi să vă cereţi scuze ulterior! Zâmbiţi, vă rog!

Ei, nu chiar aşa!

*a nu se înţelege prin “prezentatori” cei care m-au întrebat dacă am văzut copii cu săniuţa pe Calea Victoriei sau dacă au venit personalităţile când aveam patru morţi prin preajmă în urma unui accident de muncă.

5 comentarii

  1. Eh, mie mi s-a intamplat sa fiu invitata in platou si sa vorbesc despre un accident care tocmai se intamplase la Brasov. Aveam chiar imagini in direct de la fata locului. Iar prezentatoarea m-a intrebat daca am fost la accident… Deci, se poate si mai rau :)). Pana una alta, astept sa-mi dai maine pasa 😉


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65
  2. vezi, draga mea, cit de repede ii judecam pe altii, fara sa fim dispusi, macar pentru o clipa sa ne punem in pielea lor?! Acum ca ai devenit prezentatoare, sa ai mare grija :))

    pupam

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.