Draga Starbucks,

afla despre mine si despre cateva prietene apropiate ca suntem foarte triste din cauza ta. Ai reusit sa ne superi si vrem sa stii asta.
Acum cateva luni, am descoperit cea mai buna bautura din lume in ograda ta, cam scumpa pentru portofelul meu, dar fix pe gustul meu. Ceva mai bun n-am baut vreodata. O combinatie de cafea, lapte si alune… Di-vi-na!
In drum spre birou, ma opream deseori (aproape zilnic) sa cumpar licoarea speciala care-mi bucura papilele la maximum. Numai ca, intr-o buna zi, tu, Starbucks, mi-ai spus ca nu mai ai bautura preferata. Am venit si a doua zi, si a treia zi, chiar si in a patra am incercat… Am cautat-o peste mari si tari si nici acolo n-am gasit-o. Ieri am aflat explicatia: toffee nut latte a fost scos din lista Starbucks; a fost doar ceva temporar! image Asa ca am decis sa-ti scriu. Stiu ca nu-mi vei raspunde niciodata, dar vreau sa stie prietenii mei ca sunt dezamagita de tine si ca nu te mai vizitez decat atunci cand vei avea, din nou, toffee nut latte. Pana atunci, am sa caut siropul cu pricina si am sa-mi fac singura cea mai buna cafea din lume. Iar tu poti muri de ciuda! Sac!
Ionela

3 comentarii

  1. Vezi ca la The Coffee Shop au Hazelnut Coffee cu Columbia care s-ar putea sa te mai imbuneze 😉

    • multumesc! sunt in cautarea altei bauturi perfecte…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.