Dragă Doamne-Doamne,

te rog să nu mai dai cu zăpadă sau cu apă de ploaie deasupra Bărăganului! Şi să mai încălzeşti oleacă zona, măcar pentru o vreme. Aş vrea să-mi văd părinţii, dar ai pus între mine şi ei munţi de zăpadă şi sloiuri de gheaţă. Geaba am o maşină cu cauciucuri de iarnă, geaba sunt liberă-n weekend, în zadar n-am niciun program cu fetele, geaba am bani de benzină. Omătul mă ţine-n casă şi departe de bătrâneii ăia de care îmi e tare dor.
Cu drag,
Nela

5 comentarii

 1. Draga Ionela,

  Mijloacele de transport din Romania sunt, in mare, urmatoarele: automobilul, trenul, avionul, vaporul. Cum nu poti naviga pana la Calarasi, nici aeroport nu e, drumul e inzapezit, ramane…soc! TRENUL. Stiu, stiu…va trebui sa schimbi, sa mergi cu toti taranii, da’ e o solutie sa iti vezi parintii.

  Mergi cu Domnul!

  • asa-i, da’ fac mai mult decat daca as merge pe jos. 🙂 vad ca stii deja – schimbi trenul (care, daca nu e anulat, are intarziere), stai mult in gara, suporti mizerie, frig si manele. nu.nu.nu!

  • Doamne-Doamne, nu-i mai simplu sa schimbi tu vremea?

 2. in a doua zi de cind incepusera ninsorile in bucuresti, si deja si vintul batea destul de tare, la masa de seara, fetita mea de 5 ani mi-a spus foarte mindra: “ai vazut, mami, ca a inceput sa ninga? eu m-am rugat la Doamne-Doamne sa ninga si la noi, nu doar la bunica, la munte, si m-a ascultat.” Eu, profund ingrijorata de treaba cu vintul, ii spun: “foarte bine ca te-ai rugat pentru zapada, dar trebuia sa te rogi sa nu bata vintul atit de tare, ca n-am sa te pot scoate cu sania la derdelus.” atunci, ea, foarte senina, a lasat mincarea de-o parte, si-a ridicat privirea spre tavan si-a spus: “Doamne-Doamne, te rog nu mai da vint.”, dupa care si-a continuat masa. :)) ce e drept, seara urmatoare s-a oprit vintul. (se incheiase primul cod portocaliu de viscol).

  • si eu si fetita ta trebuie să avem o discutie serioasa cu Doamne-Doamne apropos de zapadă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.