Dr. Dana Jianu: “Limita dintre frumos și ridicol este tare subțire”

Unul dintre cei mai cunoscuți chirurgi plasticieni din România, dr. Dana Mihaela Jianu, medicul care a înființat una dintre primele clinici private de chirurgie estetică și reparatorie, este “La cină”.

Dr. Dana Jianu vorbește despre Bucovina atât de dragă și despre satele golite de oameni din Nordul țării, despre bucatele alese cu care localnicii își întâmpină oaspeții (face chiar propunerea ca dulceața de cireșe amare albe să devină brand de țară), vorbește despre o copilărie liniștită și fericită și despre o invenție premiată internațional: păpușa care își schimbă trăsăturile.

Medicul dezvăluie secrete ale meseriei aplicate tactic și în bucătărie, vorbește despre solicitări ciudate ale pacienților și despre când e prea mult, despre exagerările din chirurgia plastică și despre presiunea social media asupra fetelor tinere care ajung să-și dorească să-și modifice complet fața și corpul: “suntem o frumusețe la ștanță, care nu mai spune absolut nimic decât, eventual, disponibilitatea. Noi corectăm trăsături, nu inventăm oameni, asta facem noi!”. Cunoscutul medic spune un mare DA autenticului, naturaleței și unicității și un mare NU poluării, atât poluării mediului, cât și poluării trăsăturilor. 

De asemenea, dr. Dana Jianu vorbește și despre vremea când a fost pacient grav bolnav și s-a temut teribil pentru viața ei: “probabil că soarta a avut alte socoteli cu mine; Divinitatea m-a mai îngăduit puțin”. 

Când s-a făcut prima operație cu implante mamare din România, cât de bănoasă este afacerea pe care o conduce împreună cu soțul ei, chirurg și el, când le refuză pacienților operații estetice, cât de des apelează bărbații la bisturiu, care sunt leacurile împotriva depresiei și care este limita dintre frumos și ridicol, aflăm împreună “La cină”.

2 comentarii

  1. Foarte frumos clip!


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65
  2. Multumim frumos. Mai poftiti pe la noi! 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.