Anna Lesko, dezvăluiri despre viața ei: “Simt invidia crasă a femeilor și am arme pentru avansurile bărbaților”

Spectaculoasă, sexi, gospodină, mamă, artistă și pictoriță. 6 cuvinte care o definesc pe Anna Lesko! Sigur că mai sunt și altele, dar nu e loc aici pentru ele.

Invitată “La cină”, Anna Lesko a vorbit despre educația primită în familie, acasă la Chișinău, despre cum a fost crescută să fie femeie, să spele, să calce, să croșeteze și să-și iubească mereu bărbatul, a vorbit despre fiul ei, Adam, care este lumina ochilor ei, a povestit amintiri din copilăria trăită alături de bunica Anna, pe care a iubit-o enorm și căreia îi poartă și numele și despre vacanțele perfecte la țară, în Ucraina și în Republica Moldova.

Anna spune că simte frecvent invidia crasă a femeilor și că are mereu arme împotriva bărbaților care se complexează deseori în prezenta unei femei puternice. Ea povestește cum a reușit să facă o facultate de drept în România, deși nu știa un cuvânt în limba română, vorbea doar rusă când a venit la București, la 17 ani, și spune de ce nu a fost tentată niciodată de meseria de avocat.

De unde a moștenit artista simțul pentru frumusețe și modă, de ce a venit în România și mai ales de ce a rămas, cum a fost colaborarea cu pictorul Sabin Bălașa, cât de tare o dor vorbele grele scrise de presă, care a fost motivul separării de tatăl copilului ei și ce o face să plângă în hohote, aflați “La cină”.

Un dialog interesant, “La cină”!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.