De ce urlă fetele la Therme

E prea tare sa stai la Therme, in piscina cu sare de la Marea Moarta, si sa te uiti cum țipă ca apucatele doamnele. Ei, bine, nu toate, dar sunt multe cele care o patesc!

– Aaaaaaaa, ma ustura picioarele!
– Vaaaaaaaai, ce tare ciupeste!
– Nu pot sa staaaaaaaau aici…
– Ustura ca dracu’!, ii scapa uneia.

Ce se intampla, de fapt?! Toate cele care striga de durere sunt ori proaspat epilate, ori ciupite la manichiura cu forfecuta, ori lovite si au rani deschise. (Am vazut si cativa barbati care au strans din dinti la intrarea in piscina, dar orgoliul masculin nu i-a lasat sa iasa afara!)

Cand pielea intra in contact cu sarea, se declanseaza usturimea insotita de istericale si oamenii ies imediat! E funny sa-i privesti! (Scuze!)

Randurile de pe site-ul oficial dau explicatii in plus pentru usturimea de la piscina cu pricina.

“Bucurați-vă de un tratament demn de un faraon! Încă de pe vremea Cleopatrei, sarea din Marea Moartă era denumită “aurul alb” pentru că, pe lângă clorură de sodiu, conține și alte minerale esențiale precum magneziu, potasiu, calciu, brom și iod. Băile cu această sare stimulează sistemul imunitar, cresc rata metabolismului, mențin elasticitatea pielii, ameliorează afecțiunile pielii și pe cele ale aparatului respirator. În timpul băii cu sare corpul preia mineralele valoroase și este întărită funcția naturală de protecție a pielii.”

Zic ca merita sa va verificati ranile inainte sa faceti o baie de neuitat! 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.