De ce huiduiți, măh, la ceas de sărbătoare?!

Ca se fluiera la stadion, ma doare-n cot, face parte din viata. Seminte si huiduieli, e aproape lege la fotbal.

Dar ma eneveaza teribil cand se aud huiduieli la manifestatii oficiale cu incarcatura emotionala. Nu cred ca a existat zi de 24 ianuarie, zi cu insemnatate aparte in viata romanilor, fara vorbe grele aruncate inspre tribuna oficiala la ceas solemn. Cand e discusul in toi se aude un “huoooooo” prelung. Pot sa inteleg durerea tutror celor care se exprima astfel – n-au locuri de munca, traiesc prost cu banii de pensie, nu le-a dat seful liber de Sarbatori si nici prime ca altadata, dar macar pret de cateva minute, intr-o zi mare, zic eu ca ar trebui sa se abtina.

Nu mi-a placut cand, la Iasi, l-au huiduit pe Traian Basescu. O fi facut mult rau tarii, dar nu e cazul sa-i amintim de Ziua Unirii. E sarbatoarea noastra, a tuturor. De altfel, Basescu a renuntat in ultimul an de mandat sa participe la Sarbatoarea Unirii tocmai din pricina fluieraturilor si cuvintelor urate.

Anul trecut, premierul Victor Ponta a fost huiduit la inceputul discursului sau din Piata Unirii. La fel a patit-o anul asta Dacian Ciolos, prim-ministru de numai trei luni.

Cat va mai trece pana va fi flueierat si Klaus Iohannis? Presedintele a fost ferit de huiduilei anul trecut si anul asta. Punem pariu ca la anul nu mai scapa?!

2 comentarii

  1. O “profeţie ” : la anu , pe timpul ăsta, România va avea un alt preşedinte…


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.