DNA scrie știri pentru noi

Comunicatul dat ieri de Directia Nationala Anticoruptie, cel cu Gabriel Oprea si Tiberiu Nitu, a venit redactat, pe alocuri, fix ca o stire de televiziune.

Procurorii au facut, asadar, si un pic din treaba jurnalistilor. Au calculat cate deplasari a avut intr-o zi ministrul Oprea si de cate ori mai mult a folosit seful UNPR coloana oficiala in comparatie cu presedintele Klaus Iohannis. Sunt calcule pe care le-ar fi facut oricum jurnalistii daca ele nu veneau servite!

“Din probele administrate rezultă că ministrul Oprea Gabriel realiza în medie aproximativ 5 deplasări zilnice pe parcursul cărora era însoțit de echipaje ale poliției rutiere. Spre exemplu, în perioada 2 ianuarie – 21 octombrie 2015, s-au realizat 1607 misiuni de însoțire a deplasărilor efectuate de ministrul de interne pe raza municipiului București. Numărul total al acestor misiuni este de aproximativ 3 ori mai mare decât cele realizate în aceeași perioadă pentru însoțirea președintelui României și de aproximativ două ori mai mare decât cel corespunzător prim-ministrului, demnitari îndreptățiți la însoțire permanentă conform prevederilor legale.” – se arata in comunicatul DNA.

Intrebarea mea este: de ce a ales DNA sa le dea ziaristilor mura-n gura?! Doar ma mir…

PS: DNA, treci pe la casierie la final de luna! Meriti!

1 comentariu

  1. Eu nu sunt asa de sigur ca jurnalistii ar fi catadicsit sa faca calculele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.