Dan Suciu, director de comunicare BNR: “Sunt bani mulți în România”

“Am fost și am rămas oaia neagră a familiei, n-am făcut medicina”.

A făcut, în schimb, Facultatea de Filosofie și un master în Politici Publice și astăzi este directorul de comunicare al Bancii Naționale a României.

Dan Suciu, invitat “La cină”, a rememorat amintiri din primii ani de viață, întâmplări trăite în Sibiul natal și foarte drag, orașul care-l emoționează tare și astăzi, a vorbit despre notele mici avute la matematică, despre singurul sport practicat – mersul cu bicileta, dar și despre familie.

“Mă așteaptă acasă 3 fete superbe, două fiice și o soție. (…) Sper să fiu un tată bun; le iubesc foarte mult și încerc să stau cât se poate de mult cu ele. Mai ales că nu sunt așa de tânăr și vreau să mă țină minte în multe aspecte”. 

Dacă primește des întrebări despre cursul de schimb, despre credite, în ce situație financiară e România astăzi, cum arată un șpriț cu prietenii atunci când își scoate sacoul de comunicator, de ce nu a rămas în presă, după ce a devenit purtător de cuvânt al Guvernului, dacă îi e dor de televiziune, cu cine aplică principiul – ce ție nu-ți place, altuia nu-i face, pe cine are salvat în telefon la numere favorite și care este relația cu Mugur Isărescu, aflăm “La cină”.

“Dacă-l întrebați pe Guvernator, el va spune – da, da, știu eu ce ai făcut acolo; împreună cu colegii tăi, tot vorbeați despre cursul de schimb și încercați să băgați șopârle și strâmbe… Nu te iert nici acum pentru asta”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.