Daca Iohannis s-ar fi jucat de-a interviul…

A fost cea mai dezechilibrata dezbatere pe care am vazut-o vreodata. Un Ponta ofensiv, cu temele facute, fata in fata cu un Iohannis mereu in defensiva prins ca elevul din ultima banca fara subiectele macar citite in perspectiva examenului major.

Ponta a centrat, a dat cu capul, a alergat, a jucat la offsaid, a fluturat ostentativ hartii bine documentate sau fituici de partid prin fata camerei de filmat. A punctat!
Iohannis, in schimb, nu a sutat nici macar atunci cand mingea era la el, pusa fix pe directia portii. Nu a fost in stare sa traga. Nici cu Diaspora, nici cu pensiile… N-a tras nici macar acolo unde Ponta a gresit.

image

M-am uitat uluita la confruntare si mi-am tot imaginat cum ar fi fost sa stea pe scaunul lui Iohannis Traian Basescu.

Am tot sperat ca la pauza sa intre Crin Antonescu pe teren si meciul sa se reia. Pentru frumusetea dezbaterii macar, daca nu pentru voturi.

Nu stiu cine ii e sfatuitor lui Iohannis si de cine asculta cu sfintenie acest om, dar stiu ca ar fi trebuit sa-l determine sa dea la perete de 10 ori dezbaterea de acum cateva ore. Sa se fi jucat Iohannis de-a televiziunea si de-a interviul agresiv pana cand ar fi invatat cum se face. Cum se raspunde si cum se ataca.

Prea usor il lasa Klaus Iohannis pe Victor Ponta sa ajunga la Cotroceni.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.