Cum mă transformă cadourile

Fix la inceputul saptamanii, luni adica, am cumparat cadoul de Mos Nicolae pentru Vlad. Ceva frumos, un lucru despre care stiam ca o sa-i faca placere, un ceva necesar. L-am cumparat si l-am aruncat in portbagajul masinii, cu speranta sa uit de el pana sambata noaptea cand sta sa vina Mosu’!

Foto: slimart.ro
Foto: slimart.ro
“Uitarea” asta a durat pana am parcat. Odata ajunsa acasa, mi-am amintit ca am ceva in masina pentru Stapanul Inimii. Si muream de narabdare sa il vada!

M-am asezat langa el pe canapea si am inceput sa-mi frec mainile ca la examenul de conducere auto cand nu stiam daca tramvaiul trece primul. Am butonat telecomanda in cautarea unei emisiuni sau a unui film care sa-mi distraga atentia de la cadou.

– Am un cadou pentru tine!, ma aud vorbind!

(Ah, la naiba! Nu m-am putut abtine!)

– Foarte frumos, mi-l dai cand vine Mosul!, zice Vlad cu un calm de invidiat, si si-a vazut mai departe de citit.

(Hmmmmmmm, nu e curios sa stie ce?)

– O sa-ti placa!
– Sunt convins!

(Hmmmmmm, nu vrea sa-l vada?)

Cinci minute mai tarziu:
– Vrei sa-ti arat?
– Nuuuuuuuuu, mai e pana sambata!

(Adica tu chiar nu esti curios?!)

– Ma duc la masina sa-ti aduc cadoul!
– Bine, stiu ca nu mai ai rabdare!

(Pai, daca ma cunosti, de ce ti-a luat atat si n-ai zis DA din prima?!)

I-am dat cadoul, m-am racorit, i-a placut mult, dar eu am ramas cu problema: trebuie sa ii mai cumpar ceva! Am rezolvat asta ieri si de atunci ma mananca limba sa pun aceeasi intrebare.

Aseara chiar am zis ca in casa noastra Mos Nicolae poa’ sa vina mai devreme, la o adica… El a zambit cu subinteles si a dat din cap ca nu!

Am rezistat pana acum, dar mai e ceva pana maine dimineata! 🙂

Si sa nu credeti ca sunt nerabdatoare doar atunci cand am ceva de daruit. Se intensifica lucrurile cand am ceva de primit. As fi in stare sa rascolesc toata casa in cautarea cadoului. Poate de aia Vlad tine surpriza in alta parte. Oare… unde?! 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.