Cum m-am intalnit cu Toto Cutugno la machiaj

Ora 19.30, o seara ca oricare alta. Ma duc pentru retus catre cabina de machiaj si ma intalnesc pe drum cu un puhoi de lume (a se citi vreo 8 persoane) cu aceeasi directie: cativa cu casti in urechi (pareau de-ai mei, din televiziune), cu geamantane, probabil cu haine (si despre mine se poate spune ca ma mut cand vin la lucru), o doamna si un domn bine. Imi sopteste fata de la receptie: e Toto! Catelul?! A, nu! Vedeta! Toto Cutugno in carne si oase. L’italiano vero!
Cand am intrat in cabina de machiaj, colega mea Alberta (italianca si ea) tocmai ii prezenta un coleg. Ii fac semn sa ma introduca si pe mine in discutie.
Ii spun celebrului Toto ca sunt incantata sa-l intalnesc si il rog sa facem o fotografie (voiam numa’ sa i-o trimit lui Vlad, cel care difuzeaza muzica lui la Europa FM)
– Certo!, imi raspunde zambind italianul trecut de 70 de ani care se asezase comod pe o canapea sa bea un ceai.
Dar sare ca ars managerul lui…
– Faciamo doppo!, zice el si ma lasa cu poza nefacuta. Doppo interviu, adica.
N-am insistat, desi acum regret. Puteam sa-i spun ca atunci cand el va iesi din interviu, eu voi fi in direct la televizor… Mmmmm, lasa, el pierde!:))
image
M-am asezat pe scaunul de la coafat si am rugat-o pe Natalia sa ma mai aranjeze putin. Ea s-a uitat uluita la mine, nu avea ce sa retuseze… Pac!, am facut poza.
Toti colegii s-au fotografiat cu megastarul la finalul interviului. Numai eu m-am ales doar cu un selfie fara voia lui.:)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.