Cosmin Tudoran, de la artist și vedetă tv, la profu’ de vin!

Artist, vedetă tv, inginer și profesor de… vin! Cam așa ar putea fi descris, pe scurt, Cosmin Tudoran.

Cosmin Tudoran s-a reprofilat aproape de jumătatea vieții și a devenit, din artist și vedetă tv, inginer și profesor de… vin! Ce l-a facut să-și schimbe total profesia la 40 de ani și să-și îndrepte atenția spre horticultură, aflați “La cină”. Evident, ne spune și cum asortează el vinul cu mâncarea.

Cosmin vorbește, cu mult umor, despre jocurile copilăriei, trăite din plin la Bistrița și la Cluj, despre perioada în care a fost “lăutar” și a văzut toată România pe banii altora, vorbește despre ce s-a ales de Cassa Loco și despre dorul de scenă și spune clar ce ar face dacă ar fi Dumnezeu pentru o zi.

De asemenea, Cosmin Tudoran vorbește în această emisiune, în premieră, despre relația cu fiica lui, Andreea, care locuiește acum in Spania, cu mama ei, spune de ce au ales fetele din viata lui să locuiască în altă parte și care este legătura dintre plecarea lor din țară și educatia din România. Episodul când a jucat la circ și a fost recunoscut de fetița lui e descris, în amănunt, în această emisiune.

Un dialog cu mult umor (cu crize de râs, chiar), “La cină”!

1 comentariu

  1. Superb clipul, big like pentru postare!


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.