Cosmin Nedelcu, Micutzu: Rolul meu este să vorbesc despre lucrurile pe care le consider amuzante

“Eu, în viața de zi cu zi, am bun simțul persoanei dintr-un mediu social, pe scenă, lucrurile se schimbă, pentru că atunci rolul meu e de comediant. Și cred că rolul meu este să vorbesc despre lucrurile pe care le consider amuzante”.

Cosmin Nedelcu, mai cunoscut publicului larg sub numele de Micutzu, ne lasă să-l descoperim “La cină”. Nu doar pe cel care face glume pe scenă sau care râde cu poftă jucând cu pasiune într-un film, pe el poate că îl cunoașteți, deja; ci și latura mai puțin știută a unui om care s-a născut la Focșani și a venit la București cu un scop în viață: 

“(…) Scopul meu fiind să-i fac pe oameni sa râdă. Eu trebuie să-i fac pe ei să râdă, în primul rând, și să uite de toate problemele, grijile, pe care le au în rest”.

Dacă era un copil studios sau liderul găștii de cartier în copilărie, cu ce năzbâtii și-a supărat părinții, dacă a purtat plete în adolescență și de ce a mers la două licee, dacă mai pictează astăzi, care a fost momentul în care a realizat că actorie vrea să facă în viață și cum primește criticile dure venite după un film, aflați “La cină”.

“Când e vorba de ceva așa de important cum ar fi un film cu înjurături, care schimbă cursul unei națiuni și simți nevoia să-ți spui părerea… sunt sute de oameni care aruncă cu ură”.

Cosmin ne povestește, de asemenea, cum și-a cucerit iubita – cu o floare sau cu o glumă bună, ce mâncare știe să facă și de ce nu mai face televiziune.

“În tv, mi se pare că există niște haine pe care trebuie să le îmbraci și eu fiind destul de maricel, nu prea îmi vin hainele astea” 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.