Ce face shoppingul din fete…

Intr-o iarna, acum multi ani, cand zapada crestea pe asfalt centimetru cu centimetru, am plecat de la birou cu buna mea prietena Carmen. Pe jos! Ne-am indesat caciulile de blana pe urechi, ne-am strans fularele la gat si am plecat catre casa. Vreo 12 kilometri aveam de facut, dar ningea atat de frumos incat nimic nu ne-a oprit.
image
Am palavragit pe drum, am ras zgomotos, am mai intrat in cate un magazin, de unde nu am putut cumpara mare lucru pentru ca nu era zi de salariu si, ca din senin, in drumul nostru a aparut o banca. Nici nu conteaza care…

Ne-a incoltit in minte (amandurora) un gand nebun: sa luam un card de cumparaturi de la bancă si sa intram la mall sa-l facem praf in cinstea Craciunului care venea!

Atat de incantate eram de ideea de a face cumparaturi fara sa avem un leu in buzunar incat nu vedeam in fata ochilor decat rochii, pantofi si posete in bule umflate oval ca in desene animate. Va amintiti cum e Jeryy dus de nas de mirosul de carnati?! Ei, cam asa eram si noi!

Mare dezamagire a fost sa aflam ca un card nu se poate face pe loc, doar cu buletinul, cum ne-a trecut noua prin mintea intunecata de gandul shoppingului nebun la ceas de seara. Adeverinta de salariat?! Pai, n-avem!

Cum sa risipesti, draga banca, gandul frumos care a crescut in intensitate in cateva clipe cat altele in ani?! Avem buletine si un chef nebun de cumparaturi! Cum sa strici seara fetelor intr-o secunda si jumatate?!

Acum aud tot mai des la radio si la tv o reclama la asa ceva: card pe loc! Vii la noi si pleci cu banii! Pai unde erai, draga ING, cand eu si Carmen aveam mare nevoie de tine? Acum e tarziu! Ne-am maturizat un pic! 🙂

2 comentarii

  1. Pe loc nu exista. Fara adeverinta, da. Mi-am facut eu. Dar dureaza macar 3 zile pana iti scrie numele pe card. 😉


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65
    • Tarziu, Motanes! Tarziu! Acum sa ma roage si nu mai vreau eu!:))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.