Ce are Bănică şi n-are restu’?

Vreau să ştiu ce face Ştefan Bănică Jr. la Sala Palatului de reuşeşte să umple 4 încăperi la sfârşitul anului. N-am fost niciodată la concertul ăsta, dar faptul că, de 10 ani încoa’, artistul vinde toate biletele pentru spectacolele de sărbători mi-a stârnit o curiozitate de liceean indrăgostit. L-am privit pe Bănică de câteva ori pe scenă – fie că juca un rol sau cânta, de câteva ori i-am luat interviu, l-am privit deseori la televizor, dar nu l-am văzut dezlănţuit la mega concertul de Crăciun.
Tre’ să fie ceva dacă oamenii se duc în fecare an. 4.060 de locuri are sala X 4 = 16.240 de oameni. În jur de 16 mii de români se duc în fiecare an la concertele lui Bănică. A fost un an când a cântat 7 zile la rând. Asta DA perfomanţă! Nu cred că se mai poate lăuda cineva de pe la noi cu o aşa realizare. Mă lămureşte careva sau tre’ să mă duc la concert?
foto “Adevarul”

3 comentarii

  1. Oamenii sunt nostalgici, isi aduc aminte de seria Liceenii.

  2. si la concertele lui adrian copilul minune e aglomeratie, ca sa nu mai spun de ratingul telenovelelor sau emisiunilor de genul nora pentru mama de pe acasa sau de pe antena sau de mai stiu eu unde… idem si stefan banica… daca scriai de horia brenciu, mai ziceam, omul ala chiar face spectacol, dar banica?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.