Tu-vă muma-n…

Mi-au ridicat “buburuza” de la Casa Presei. E drept ca maşina era căţărată cu două roţi pe un trotuar, dar era parcata pe nişte alei, într-o parcare. Exces de zel se cheamă ce au facut ei. Am plătit aproape un salariu minim pe economie (pe procesul verbal mi-au scris strada “Casa Scânteia”)

şi mi-am recuperat maşina pentru că aveam mare nevoie de ea a doua zi. Trec peste descrierea locului unde sunt depozitate maşinile şi chiar şi peste comportamentul unor dulapuri (a se citi paznici hrăniţi bine) puse să supravegheze două porţi din sârmă. Vreau doar să le amintesc domnilor care fac averi la limita legii că pe Bulevardul Unirii, într-un loc care încurcă realmente circulaţia, şade, de cel puţin doi ani, o maşină mai veche decât mine.
Care nu cred că va mai pleca vreodată pe roţile ei.
Poate n-o mai văd mâine când plec la lucru. Aşa voi şti că vă faceţi treaba.

8 comentarii

  1. nasol… stiu cum e… am fost si eu o data acolo sa imi iau masina… cred ca am dat mai mult de un salariu mediu… sau… cit e salariul mediu de fapt? 😛

    de atunci parchez mult mai atent, sa nu aiba ce sa speculeze…

  2. Nu e vorba de parcat mai mult sau mai putin atent. O masina se ridica daca BLOCHEAZA traficul. Altfel e doar furt mascat.

  3. Impotriva pv de constatare a contraventiei si de aplicare a sanctiunii se poate face plangere in termen de 15 zile de la data inmanarii sau comunicarii acestuia.Pentru alte detalii in acest sens, astept informatii suplimentare.

  4. ….cur da hotii

  5. Daca bucuruza ar fi fost parcata in parc si nu pe vreo alee, nu cred ca ar fi ridicat-o !!!

  6. cade numarul de inmatriculare din spate de pe buburuza, nu o sa mai recunoasca lumea….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.