Campanie electorală

De 25 de ore sunt în campanie electorală. N-am cea mai reuşită poză-n bătălia asta, da’ aşa a fost să fie. Le arăt eu lor că nu contează numa’ figura de pe afişul electoral.
Ieri am dat peste un site unde mi-am văzut mutriţa propusă pentru un calendar cu fete din social media. Oamenii ăştia ştiu despre mine că am cont de twitter şi cont de facebook. Bun şi aşa, dar eu sunt ŞI un blogger cu chitanţe plătite pentru găzduire pe net. Site-ul ăsta e al meu, am dovada! (ei, lasă, şi televiziunile mai greşesc în campanie electorală. Să văd şi eu cum e!)
Unii au scris negru pe alb că-i o prostie de zile mari calendarul ăsta, alţii că-i bine să fii luat în seamă printre oamenii cunoscuţi din online. Am stat strâmb şi-am judecat drept – ca să eliminăm orice dubiu, eu vreau să fac poze pentru acest calendar. Nu-i funny să vină bărbatul de la lucru, să vrea să noteze-n calendar ceva şi să dea nas în nas cu tine?! În plus, mama poa’ să se laude la biserică – fata mea a apărut iar într-un calendar. Nu-i interesant să fii mânjită de mălai pân’ la coate şi să-ţi arunci ochii pe o fotografie de pe perete unde eşti tu şi arăţi bine? Altfel se face mămăliga! Nu-i tare să-ţi strige vecinul – tu eşti Luna Iunie?! Nu-i mişto să te pună tiriştii în cabină? Ah, asta nu-i bună. Să lăsăm pălăvrăgeala, avem treabă-n campanie.

Afiş electoral: privire îndrăzneaţă, flacăra violet, unghii roşii, ochelari cool plus maşină decapotabilă (vă rog să mă credeţi pe cuvânt!).
Promovare: facebook, twitter, sms, din vorbă-n vorbă. Cum naiba să fac să zic şi la televizor?!
Promisiuni: jur să-mpart bucuria cu voi! Câţiva vor primi, pe lângă mulţumiri speciale, ŞI calendarul.
Agenţi electorali: toţi cei care vor să-mi fie alături în acest demers. E simplu – mă votaţi (sunt la poziţia 24) şi le spuneţi şi altora să o facă. Cum de ce eu? Pentru că EU v-am rugat!
Ce mă recomandă? Vocea şi talentul! Şi activitatea din online. Ah, şi oleacă de experienţă: am mai apărut într-un calendar acum vreo 4 ani – era calendarul Fundaţiei pentru Dezvoltarea Romaniei (atât). Mama cred ca-l are şi acum pe peretele din dormitor. N-aţi vrea să-l schimbe? Nu de alta, dar e mereu decembrie la ea-n casă!
Slogan: Luna Iunie sunt eu!
Asta a fost campania pe azi. Mâine mai găsesc eu ceva. Trebuie să vă conving!

32 comentarii

 1. mai …pe mine m-ai convins….bafta La maxim !!!! MAXIM …am spus!!!

 2. Din acest moment ai si “blog” sub poza ta. Sa-mi fie cu iertare dar n-am stiut 🙁

  Multa bafta si fie ca luna iunie sa fie luna ta!

  Succes

  • Multumeeeeeeeeeeeesc!:) (stiam eu ca o sa ma cauti curand si o sa repari nedreptatea!:)))

 3. Foarte de acord si vin chiar cu o propunere : ce are daca apari in diverse ipostaze in toate lunile, un calendar exclusivist si …….pe bune……..nu e egoism :)) Costumasul de Craciunita in decembire e cool de tot :))

 4. Votul meu pentru un calendar!? Ce zici? ;;) Hai, scoate caldarile, pixurile chiar si alimentele moka! Ca doar asa decurge o campanie electorala/de promovare! I-a lectii, te rog, de la alesii neamului in fiecare an electoral. Hai, ca doar asa se mobilizeaza votantii. Ce naiba, chiar nu ai invatat nimic in anii de munca pe teren?:D :))
  Multa bafta!

 5. Pe mine m-ai convins! Cea mai faina campanie! 🙂

 6. Si de la noi un vot important!

 7. maine ar trebui sa vii cu mici si bere ori e campanie ori numai e. zic.

  • maine? pai… n-am castigat deocamdata! a, nu e vorba despre cinstit votantii. mita ii zice asteia!:)))

 8. Extras din ordinul de zi al marelui El Comandante în grad de admin al Daily Cotcodac: “Și cum nu puteam tocmai noi să nu avem un candidat, facem un apel către toate forțele responsabile de pe Daily Cotcodac: votați Ionela Năstase! Votați forțele democratice (numărul 24 pe buletinul de vot)! Până la urmă, hai să n-o mai dăm pe după gard: votând Ionela Năstase, votați pentru liniștea lui Petreanu!”

  Amu, fată dragă, pă mine El Comandante m-o convins, nu liniştea Vlăduţului. Da’ ce-ntrebare am io? Cum naiba se votează, că nu nemerii nimic pân’ amu, păcatele mele! Şi intrai cam peste tot.

  • Oare ce vrea vulpoiu’ ăla batran de la Vladuţ?! :))
   Regula-i aşa – după ce analizezi, de la stânga la dreapta, tăte (citeşte cum trebuie!!!) fotografiile, cobori ca Luceafăru’ şi dai de rubrica “Care sunt fetele pe care ai vrea sa le vezi in calendar?”. Caşti bine ochii pân’ la număru’ 24. Selectezi căsuţa din dreptul numelui Năstase Ionela (ca la şcoală) şi dai “vote” la final. Ar trebui să meargă! Dacă nu, să-i zicem vreo două administratorului!:))

  • No, implementa-s-ar dracii-n el de site, treci la planu’ B, partea cu zicerile către administrator, că eu am ajuns şi pe acolo chiar şi de prima dată, neuronu’ meu n-o fo’ chiar aşe de zăpăcit… 😀
   Problemu-i că nu mere niik de clickuit. Nici măcar banner-ul ăla verde de mai jos, pe care scrie (printre altele) “Votează”. Oricum, bănuiesc că trebuia să pot da click pe nume.

 9. From DC with..love ! Si uite asa se detabuizeaza paradigma dominatiei, prin care, manipularea tuturor formelor existentiale, dupa modelul androcentrismului, este prevalenta.

 10. Weeell… acum serios: problema asta a mai ridicat-o cel puţi o persoană pe DC şi una (poate aceeaşi, nu sunt sigur) pe FB. Nu merge să votăm.

 11. puţin*, sorry 🙂

  • offffff, cand sa ma remarc si io-n online, s-a dus dreacu’ butonu’! :((

 12. Oricum, am văzut că mai erau şi alţii cu problema asta. L-am întrebat şi pe împricinatu’ (sic! :D) de acolea, preventiv, ca să nu se trezească direct cu zicerile matale fără să ştie de ce :))

 13. S-a rezolvat. Refresh după refresh, la un moment dat a apărut ce trebuia pe acolo.

 14. de unde ridicam produsele promise ?

 15. Cu tot cu autograf, da? 🙂

 16. Eu votez din exteriorul tari , merge?daca da am multi amici care vor vota

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.