Adela Popescu: Cred că datoria mea pe pământ e să cânt

“Mi-am dat seamă că, după anii de muncă, eu sunt cam la pensie acum”.

Sinceră, dezinvoltă, frumoasă, elegantă, cu mult umor și cu povești spumoase. Așa s-a arătat Adela Popescu “La cină”. 

“La noi a fost invers, n-au fost părinții care au zis – vreau să am copilul vedetă, eu voiam! (…) La serbări eram numărul 1; eu voiam să iau toate rolurile, eu voiam să cânt cel mai mult, îmi plăcea la nebunie… și m-am dus la taică-miu și i-am zis – te rog să faci ceva, vreau să fac mai mult de atât”.

Și a făcut: a jucat multe roluri în filme românești, a avut multe concerte și a prezentat, ani buni, o emisiune tv. Ce face astăzi Adela Popescu, aflați “La cină”.

Cum i-a fost drumul spre cine este astăzi, cât de mult a muncit, încă din fragedă copilărie, care sunt plusurile, dar și care sunt minusurile în meseria de actor, cum a gestionat notorietatea uriașă pe care i-au adus-o rolurile în care a jucat, dar și dacă a apus era telenovelelor românești; toate subiectele sunt dezbătute, pe larg, în emisiune.

“Eu am jucat cu Marin Moraru, Gheorghe Dinică, Tora Vasilescu… toți actorii mari ai României mi-au fost mie parteneri de joc. (…) Te strigă oamenii cu alt nume, spui că iubești un om pe care nu-l iubești și la un moment dat, poate, ajungi să crezi asta, urăști o persoană pe care n-o urăști… nu mai știi cine ești, cu adevărat. “

Ce a atras-o la soțul ei, Radu Vâlcan, când s-a îndrăgostit de el, de ce nu îi ține minte mereu ziua de naștere, cum a ales trei nume care încep cu A pentru băieții lor, care sunt momentele de relaxare fără copii și ce planuri are în viață, aflați, de asemenea, “La cină”.

“Eu cred că datoria mea pe pământ e să cânt”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.