26 de minute. Atât pot barbaţii!

26 de minute! Atat rezista barbatii la cumparaturi cu partenerele lor. Cercetatorii (aia care n-au alta treaba) au demostrat-o si p-asta! Noi, fetele, suntem acum mult mai linistite pentru ca o stim. 26 de minute si… acasa! Noi ramanem sa ne batem joc de cardurile noastre! Dar am un mesaj pentru voi: nu va mai plangeti, e inutil! Noi nu ne dam batute pana cand nu scormonim in fiecare cos cu reduceri si pana nu verificam toate umerasele de pe stender, din toate magazinele!

Nu-i an in care sa nu-i aud pe barbati plangandu-se ca sunt tarati prin magazine cand vin mosnegii aia doi care aduc cadouri. Si nu-nteleeeeeeeeeeeg! Ce-o fi asa de greu?! Cascati ochii, dragilor, la domnisoarele vanzatoare, daca va plictisiti sa va priviti nevasta\iubita\prietena\sora\amanta cand probeaza ceva. Sau stati cu IPhone -ul in mana, pe facebook, daca va omoara sa cititi etichete, ca nu cumva sa fie prea scumpa rochia. Iar daca obositi cotrobaind prin cosurile cu carpe pretioase, iesiti afara, la o tigara!

Nu mi se pare ca sunteti la fel de plictisiti cand cititi eticheta de pe sticla cu vin, cand stati ore bune la bar in timpul unui meci sau cand intrati in magazinele cu scule pentru trabaluit prin casa. Noi avem rabdare cand voi faceti asta, nu uitati!

Nu mi se pare ca protestati cand sunteti tarati in pat, dragilor!

Nu mi se pare ca va miscati greu nici cand sunteti strigati sa veniti la masa!

A, si inca ceva: vecina de la 7, aia blonda cu sanii mari, e si ea prin magazine!

2 comentarii

  1. “Nu mi se pare ca protestati cand sunteti tarati in pat, dragilor!” – eu nu am auzit de nici un barbat care sa fie tinut in pat echivalentul unei sesiuni de shopping 🙂


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65
  2. Hmmmm … Daca ei nu pot , asta e … dar bine ca sunt si oameni care rezista

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.