Vreau sa stiu ce a facut Iohannis in SUA!

LATER EDIT: au gasit comunicate de presa, pentru mine, mai multi cititori vigilenti (carora le multumesc frumos). Dar va propun un exercitiu: cautati-le si voi!

Asa sunt eu, curioasa…
In afara de stirile prezentate la tv de corespondenti sau de articolele scrise prin ziare ori on-line de jurnalistii care au insotit delegatia prezeidentiala, n-am vazut un comunicat oficial al Presedintiei. Un comunicat care sa-mi ramana in minte si sa am senzatia ca mi se spune adevarul gol-golut despre o deplasare oficiala extrem de importanta.

Stiu ca presedintele meu a mancat cu Obama, ca prima doamna a facut cumparaturi, ca Iohannis l-a invitat pe Biden in Romania. Si mai stiu multe altele “pe surse”! Dar vreau mai mult decat atat.

Vreau sa stiu ce a transformat intalnirea lui Iohannis cu Biden intr-un succes pentru mine, cetateanul roman, vreau sa stiu ce a discutat presedintele nostru cu omologul chinez, vreau, de asemenea, sa aflu care a fost scopul deplasarii si ce a reusit Iohannis din tot ce si-a propus. Pe scurt, vreau transparenta!

Alo, domnul Mihalache? S-aude pan’ la Cotroceni?! Apreciez ca sunt pe site-ul Administratiei Prezidentaile foarte multe fotografii. Data viitoare, incercati si cu cateva vorbe in dreapta pozelor!

Ultima informare – comunicat de presa despre vizitele externe a fost acum doua luni.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.