Vreau ca Iohannis sa castige mai bine

Nu cred ca presedintele sau premierul trebuie sa vina la serviciu cu bicicleta si sa nu-si permita sa manance decat la cantina institutiei. 6500 de lei nu e o leafa corecta pentru oricare dintre aceste functii. Barack Obama are un salariu anual de 400.000 de dolari, adică 33,300 de dolari pe lună, ca tot ne place sa ne uitam spre America.
Sunt de acord ca actuala Lege a salarizarii e beneficiara unor anomalii cum rar mi-a fost dat sa vad si ca se impune urgent o modificare. Nu e corect ca un medic stagiar sa castige cat o femeie de serviciu. E in discutie corectarea nedreptatilor de prea multa vreme deja.
Acum cateva zile, pe repede inainte si, spun surse guvnamentale, la cererea imperativa a lui Klaus Iohannis, s-a adoptat o Ordonanta de Urgenta care mareste retributiile lunare ale 48 de bugetari, inclusiv presedinte si premier. Presedintele urma sa castige aproape 5000 de euro brut. image
M-a mirat teribil graba cu care s-a dat Ordonanta cata vreme, cu cateva ore inainte de parafarea ei in sedinta de Guvern, Ministrul Muncii vorbea la televizor despre modificarea Legii Salarizarii, despre cele 5 trepte de salarizare, despre bugete si orizont de timp pentru asteptatea Legii.
Ca s-a facut in mod ciudat triplarea salariilor unor angajati ai statului o demonstreaza faptul ca, iritat la culme de interventia telefonica a sefului Cancelariei Prezidentiale care zicea ca Iohannis nu stia nimic despre tiplarea salariului sau, premierul Victor Ponta a dat buzna la televizor (la telefon) si a anuntat ca vrea sa anuleze Ordonanta care acorda o marire de salarii preferentiala. Ciudat! Prea ciudat!
Asteptam acum urgentarea adoptarii Legii Salarizarii unice!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.