Vasile Dîncu, așa cum nu l-ați mai văzut; dezvăluiri în premieră despre viața sa

Îl vedem aproape zilnic la tv vorbind despre politică, educație, despre Apărarea României sau aducând în fața oamenilor informații sociologice, pe care le și analizează, dar niciodată nu-l auzim vorbind despre familie sau despre pasiunile sale. O face, în premieră, LA CINĂ.

“Am cea mai mare colecție de jeanși; cred că mă pot bate cu adolescenții de astăzi, iar în materie de adidași sunt doctor” – spune Vasile Dîncu, Ministrul Apărării Naționale.

Politicianul rememorează în această emisiune momente dragi din primii ani de viață petrecuți în satul natal, clipe din munca la câmp, istovitoare, numește mâncărurile preferate din copilărie, vorbește despre plecarea “la oraș” și despre prima întâlnire cu cea care avea să-i devină soție.

“Am o poveste tulburătoare pentru ca asta este o emisiune frumoasă, de povești. (…) La un moment dat, mi-am dat seama că o să fie viitoarea mea soție. Ea era de mână cu un coleg de-al meu de grupă; m-am dus, am luat-o de mână și i-am spus: mergem noi mai departe… Bineînțeles că a venit, că tot pe mine mă iubea”.

Câți bărbați au învățat să gătească în pandemie, cât mai rezistă civilizația rurală în România, acel mediu care le place atât de mult străinilor care ne vizitează țara, dacă sunt autentice relațiile între politicieni, ce glume îi fac prietenii când este la București, în întâlniri importante, cu ce se ocupă copiii săi și dacă își dorește să fie președintele României, aflați “La cină”.

1 comentariu

  1. Vasile Dincu=PSD, psd care a distrus tara asta 30 de ani. Nu suntem unde ar fi trebuit sa fim, adica in prima jumatate a tarilor UE din cauza psd. Nu are rost sa incercati sa-l umanizati. Cel putin in pozitia pe care o are acum, in timpurile pe care le traim, nenea Dincu mi se pare de o incompetenta imensa. Zero stiinta militara (asta pot sa o inteleg), zero comunicare. Arunca in spatiul public tot felul de elucubratii. Cat va ramane psd-ul si psdistii la conducerea tarii vom continua sa fim o tara bananiera.


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.