Sunt dependenta, recunosc! Si nu ma tratez!

Telefonul. De cum deschid ochii, bajbai pe noptierea in cautarea telefonului. Proaspat intoarsa din vis, vreau sa vad daca nu cumva m-a cautat cineva in orele in care am dormit. SMS, facebook, WhatsApp, e-mail.
Sunt dependenta, de asemenea, de dr. Leahu! Nu trec niciodata 4 luni fara sa dau pe la dentist. Ma sperie tare o gingivita, deci vizitez stomatologul des. imageImi face placere, insa. Am gasit niste tineri mishto care au grija de dantura mea. De altfel, cel mai frumos compliment pe care l-am primit in ultima vreme a fost ca am dantura perfecta. I-auzi, doctore! Asta zice noua mea colega de la machiaj… Merita efortul, deci! Cu o conditie: sa nu fie colegul Negrutu’ prin preajma.
Nu rezist fara carne. Imi plac fructele, legumele, mai nou si dulciurile, dar nu simt ca am mancat daca nu am si carne la masa. Pui, peste, porc… Nu, nu vreau sa renunt! Multumesc tuturor celor care spun ca e un obicei tare nesanatos. Eu sunt bine, merci!
Sunt mega-dependenta de haine. Poate ca asta ar fi trebuit pusa in capul listei. Imi plac carpitele in asa hal incat iau chip de nebunie cand vad in fata ochilor rochii, bluze si pantofi, dar, mai ales, reduceri. Nu conteaza cat de plin e sifonierul sau cate haine de care atarna inca etichete sunt pe rafturi; oricand e loc de ceva nou, modern. V-am mai vorbit despre asta.
Numai 4? Si eu sunt uimita!
Buna! Sunt Ionela, sunt dependenta si am venit la terapia de grup! Bunaaaaaaaa, Ionelaaaaaaa! 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.