Soprana Irina Baianț: Din partea domnilor sunt onorante cuvintele, dar să spunem că pot avea și alte filtre de judecată

Frumoasă, deșteaptă, talentată, veselă și sensibilă. Irina Baianț ne arată toate aceste calități “La cină”.

Soprana vorbește despre primii ani de viață, când vedea frecvent bacteriile de pe fructe la microscop, despre jocurile copilăriei și studiul muzicii, mai întâi la pian, încă de la vârsta de 3 ani, vorbește despre ce-și dorea să devină în viață, vorbește despre cum sunt văzuți artiștii români în străinătate și despre emoțiile primei intrări pe scenă.

“Muzica main stream este pentru trup și muzica clasică este pentru suflet”.

Irina povestește momente dragi din carieră, ne spune cine este politicianul cu care și-ar dori să ia cina, enumeră scenele din lume pe care a urcat și a cântat, dar povestește și cum a fost momentul în care s-a întâlnit cu Vladimir Putin.

“A fost un eveniment care s-a făcut la Palatul Kremlin, în cinstea zilei de naștere a liderului Federatiei Ruse; nu m-am gândit că-l voi întâlni. Treaba mea a fost să cânt foarte bine și să transmit un mesaj în care oamenii au crezut în momentul în care m-au adus acolo”.

Dacă frumusețea ajută sau încurcă într-o carieră de artist, cine o așteaptă acasă, cum își alege rochiile pentru concerte, care sunt cele mai frumoase complimente primite și dacă își înnebunește vecinii cu vocalize aflăm LA CINĂ.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.