sa ma tuuuuund, sa nu ma tuuuuuund…

later edit: M-AM TUNS! vin cu poze mai incolo.

numa’ cine nu-i femeie nu intelege cum e cu schimbarea de look! coafura rezista, da’ de prea multa vreme. mult mi-a fost dat sa stau locului la jocul “cu foarfeca-n par”.  sunt deja vreo trei ani de cand am folosit-o serios ultima data in podoaba de la extrema nordica a corpului.  cum orice minune tine trei ani, iata-ma-n fata unei dileme majore. sa ma tund sau sa nu ma tund? – aceasta-i intrebarea!

 

13 comentarii

 1. Sa te tuuuuunzi! 😀 Aduce cu sine simtire de bine, indiferent de cat de mult tai din el sau sub ce forma! 🙂

 2. Eu spun sa te tunzi scurtttt :)) sa dispere sefii tai cand te or vede

 3. Mdaaaa… Dilema mare, ce sa zic. Mai ales ca tu ai mai experimentat odata tunsul scurt. Ce-i drept, parul creste. Si la tine destul de repede. It`s up to you! Just let us know! – in pictures 🙂

 4. Nu te tunzi! Inceteaza cu prostiile! Vrei ca maine sa avem discutii care incep cu: mai fifi, iti aduci aminte cum era cind aveam parul lung? Ce vremuri:)

 5. pai nu stiu cum mai arati ca sa stiu daca te tunzi sau nu …

  daca puneai si tu o poza aici de la ultima sedinta foto … 😉

 6. multumesc tuturor. eu adun vot cu vot, trag linie si calculez!:)

 7. Daca o sa te simti mai bine schimbadu-ti look-ul … fa-o … Daca nu … da cu banul … macar dai vina pe “soarta” 🙂

 8. parerea mea: cind ai astfel de dileme existentiale fii matura si inteleapta: da cu banul!!

 9. multumesc tuturor! 🙂

  • intotdeauna la o femeie da bine o schimbare de look, orice fel de schimbare. In primul rand, atitudinea ta va fi una pozitiva, sunt sigur.

 10. cinstit era sa postezi poze netunsa .uita-te si tu la gravatarul asta mic si la rezultatul tunsului.ai sa vezi o mare diferenta , dar nu in bine : nu te avantajaza deloc noul look , pentru ca ai o fata prelunga . ai facut o prostie ca te-ai tuns ! eu nu te cunosc sa-ti pot da raspunsuri de complezenta si , crede-ma , stiu ce vorbesc daca iti spun ca nu e bine !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.