S-o căutăm şi pe Denisa! Sau pe Ana!

Acum câteva zile, când o copilă a dispărut de acasă, a făcut Guvernul cu o celulă de criză cerută de vicepremierul Gabriel Oprea. Numărul celor care au plecat în căutarea fetitei a fost suplimentat şi în scurt timp, adolescenta a fost gasită.

Nu discut aici nici motivele care au împins-o pe minoră să fugă de acasă, nici unde a fost, nici ce a facut, nici că majorii care au intrat în contact cu ea n-au anunţat Poliţia nici măcar atunci când poliţiştii legii le-au arătat poza fetei.  Mă bucur ca a ajuns acasă cu bine, dar alta-i nedumerirea mea.

Nu mă pot abţine să întreb ce avea ea special în comparaţie cu ceilalţi copii disparuţi de acasă de s-a făcut ditamai celula. De ce nu face generalul Oprea câte o celulă de criză pentru fiecare copil dispărut?! Pe lista scurtă a Poliţiei mai sunt, în acest moment, 25 de copii care aşteaptă să fie găsiţi; mai sunt cel puţin 25 de familii care aşteaptă înfrigurate să le vină odoarele acasă. Pe ei de ce nu-i ajutăm?! Care-i criteriul în baza căruia e la dispoziţia vicepremierului o celulă de criză pentru căutarea unui copil?

Doar două exemple: Denisa are 14 ani şi a dispărut de la domiciliu acum 10 luni.  Pentru ea n-a făcut Gabriel Oprea celulă de criză.  Ana a plecat să cumpere o îngheţată acum 3 ani. Nici pentru ea n-a făcut Guvernul celulă de criză.

Ce lula lor…

3 comentarii

  1. De ce s-a facut celula de criza?De frica presei!E vizibil de la o posta, ca nu vor sa piarda electorat pentru ca actioneaza cu intarziere ca in cazul tragediei din Apuseni.Pt ca atunci toti romanii i-au injurat.Dupa ce s-a intamplat acolo,au facut comandamente de iarna zilnic,acum s-au mobilizat cu aceasta fata.eu cred ca solutia este ca presa sa arate zilnic cei 25 de copii disparuti,sa existe dezbateri,sa faca valuri,ca se pare ca daca se intampla asta se mobilizeaza autoritatile


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65
    • Azi am mai aratat o eleva disparuta si, din pacate, pana la aceasta ora nu avem celula de criza!

    • Ionela sincer de ce s-a facut atata valva cu aceasta fata?pt ca avea o poveste in spate,erau chestii de disecat,in concluzie zile la rand la tv,restul copiilor disparuti who cares,pot sa moara.ei nu fac raiting,in consecinta dc sa ii dam,deci si pe cei care AR TREBUU SA II GASEASCA nu ii grabeste nimeni.Nu se fac celule de criza.Numai parinte sa nu fi cu un copil disparut!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.